Configuratie van SonicWall VPN voor LastPass Universal Proxy

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

LastPass biedt integratie met MFA met uw SonicWall VPN-client met LastPass Universal Proxy.

Opmerking: De beschreven configuraties zijn gebaseerd van de volgende software- en hardwareversies:
  • SonicWall NetExtender Client versie 9.0.277
  • SonicOS Enhanced 6.5.4.4-44v-21-757-3d1fff93
  • Server: NSv 200 Trial (Azure), Productcode: 72902

Als voorwaarde moet u de stappen voltooien voor

1. downloaden en
  2. installeren van LastPass Universal Proxy,
  3. en deze vervolgens configureren met behulp van de opdrachtregelinterface (CLI) of het configuratiebestand server.properties.

Nadat u de LastPass Universal Proxy heeft geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u uw SonicWall VPN configureren voor verificatie met de volgende protocollen: