Sms-accountherstel instellen

Een van de opties voor herstel van uw hoofdwachtwoord is het instellen van sms-accountherstel: u voegt een telefoonnummer aan uw account toe waarop u een verificatiebericht ontvangt als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten. Hiermee kunt u een nieuwe hoofdwachtwoord instellen en weer toegang tot uw LastPass-account krijgen. Meer info over herstelopties.

Opmerking: Deze hersteloptie moet vooraf worden ingesteld.

U stelt sms-accountherstel als volgt in:

1. Meld u aan bij LastPass als u nog niet bent aangemeld.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  3. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  4. Klik op het tabblad Algemeen en scrol naar het gedeelte "Sms-accountherstel". Als u niet het juiste telefoonnummer ziet, klikt u op Telefoonnummer bijwerken.

1. Klik op Nummer toevoegen.

1. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Doorgaan.
  2. Gebruik de vervolgkeuzelijst om uw land te selecteren, voer uw telefoonnummer in en klik op Testcode versturen.

1. U ontvangt een code per sms. Voer deze code in in uw browservenster en klik op Controleren. Als u geen sms ontvangen heeft, klikt u op Opnieuw versturen.

1. Als uw nummer geverifieerd is, wordt er een bevestiging weergegeven. U kunt dat browservenster nu sluiten.