Automatisch aanmelden instellen

U kunt automatisch aanmelden inschakelen voor specifieke websites waarvoor u opgeslagen aanmeldingsgegevens heeft en waarvoor u wilt dat LastPass u automatisch aanmeldt wanneer u de sites bezoekt.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de nieuwe LastPass-interface.

1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik op Websites in het menu links.
  3. Zoek de gewenste website in het centrale deel van het scherm, houd uw muisaanwijzer erboven en klik op het pictogram Bewerken .
  4. Vouw het gedeelte Geavanceerde instellingen open en schakel het selectievakje Automatisch aanmelden in als dat nog niet is ingeschakeld. Klik vervolgens op Opslaan.

Gerelateerd

Hoe schakel ik automatisch invullen voor websites uit?

Opnieuw vragen om wachtwoord verplichten

Een nieuwe site toevoegen

Uw websites beheren