Een telefoonnummer instellen voor de LastPass Authenticator-app

Om het configuratieproces voor de LastPass Authenticator-app af te ronden, moet u het telefoonnummer voor uw vertrouwde apparaat instellen zodat dat kan worden gebruikt voor het versturen van beveiligingscodes via sms-berichten als back-upmethode voor verificatie in het geval u niet in staat bent een verificatie uit te voeren via de primaire methode (oftewel een pushmelding). Het telefoonnummer dat u instelt, kan ook worden gebruikt voor de 'Bel mij-functie' (zodat u uw identiteit met een stemgesprek kunt verifiëren).

1. Klik na het registratieproces voor de LastPass Authenticator-app op Sms-bericht instellen.Telefoonnummer toevoegen
  2. Voer uw telefoonnummer in (inclusief de landcode) en klik op Volgende.

Resultaat: Er wordt een sms-bericht met een zescijferige code verstuurd naar uw telefoon.

3. Voer de zescijferige code in die naar uw telefoon is verzonden en klik op Sms instellen voltooien.Telefoonnummer verifiëren met code
  4. Als u de verificatie heeft uitgevoerd door de code in te voeren, klikt u op Activeren.Configuratie afronden
  5. Klik op Gereed > OK > OK.
  6. Sluit het venster Accountinstellingen.
  7. Meld u af bij LastPass (selecteer uw e-mailadres in de rechterbovenhoek van uw kluis en kies vervolgens Afmelden).
U heeft LastPass Authenticator nu ingesteld als uw optie voor meervoudige verificatie en u wordt afgemeld bij LastPass.