Veelgestelde vragen over SCIM-inrichting

Wat gebeurt er als ik een geregistreerde gebruiker via SCIM bevoorraad?

De gebruiker van Azure AD of Okta zal worden verbonden met de bestaande LastPass gebruiker en bijgewerkt als er verschillen zijn gevonden.

Wat gebeurt er met bestaande gebruikers in LastPass die niet geprovisioneerd zijn?

Alleen hun groepsstructuur kan worden beïnvloed door toegewezen groepen uit Azure AD of gepushte groepen uit Okta.

Wat gebeurt er als ik een gebruiker verwijder in Azure?

De gebruiker zal worden uitgeschakeld in LastPass, en na 30 dagen, zal Azure AD deze verwijderen in LastPass.

Wat gebeurt er als ik een gebruiker verwijder in Okta?

U moet eerst de gebruiker in Okta deactiveren, wat de gebruiker in LastPass zal deactiveren. Het verwijderen van gebruikers in Okta heeft geen extra effect.

Ik heb een eerder testbedrijf aangemaakt met hetzelfde e-maildomein, wat moet ik doen voordat ik provisioning instel voor mijn live bedrijf?

Verwijder elke gebruiker uit het test bedrijf die zal worden verstrekt aan het live bedrijf.