LastPass-toegang beperken tot bepaalde landen

LastPass beperkt u standaard tot het land waar uw account is aangemaakt. Als u van plan bent internationale reizen te maken, adviseren we u extra landen aan de lijst met vertrouwde landen toe te voegen. Houd er rekening mee dat het voor LastPass lastiger wordt om uw land te bepalen als u VPN's gebruikt.

Als u (om veiligheidsredenen) de toegang tot uw account wilt beperken tot bepaalde landen, kunt u als volgt te werk gaan:

1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik op Accountinstellingen in het linkermenu.
  3. Klik op het tabblad Algemeen en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

1. Geef in het gedeelte Beveiliging de volgende instellingen op:
    1. Schakel het selectievakje in bij de optie "Sta aanmelden alleen toe vanuit bepaalde landen:".
    2. Schakel een of meer selectievakjes in bij de landen van waaruit u de toegang wilt toestaan.
    3. Klik op Bijwerken om uw wijzigingen op te slaan.

1. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Bevestigen.