Verwijderde items en mappen herstellen

Als u wachtwoorden, veilige notities of items uit uw LastPass-kluis verwijdert, worden die items verplaatst naar de opslagplaats met verwijderde items. Hier worden ze nog 30 dagen bewaard. U kunt de items ook handmatig definitief verwijderen binnen de termijn van 30 dagen. Doet u dit niet, dan verwijdert LastPass ze na 30 dagen.

Ziet u iets anders?Ontdek hoe u uw weg vindt in de vorige LastPass-interface.

Actiemenu Verwijderde items in de kluis

Een afzonderlijk item herstellen

Als u een item herstelt dat zich bevond in een map die in de tussentijd is verwijderd, worden zowel de map als het item hersteld.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Ga naar Meer opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar GeavanceerdVerwijderde items.
  4. Zoek het verwijderde item en klik op het pictogram Herstellen in het navigatiegedeelte rechtsonder.
  5. Klik op Ja om het item te herstellen en weer in uw kluis weer te geven.

Meerdere geselecteerde items herstellen

Als u items herstelt die zich bevonden in een map die in de tussentijd is verwijderd, worden zowel de map als de items hersteld.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Ga naar Meer opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar GeavanceerdVerwijderde items.
  4. Houd de cursor boven elk item en schakel het selectievakje rechtsboven in om het item te selecteren.
  5. Gebruik de vervolgkeuzelijst "Acties" en selecteer Herstellen.
  6. Klik op Ja om de geselecteerde items te herstellen en weer in uw kluis weer te geven.

Gerelateerd

Mappen beheren vanuit uw LastPass-kluis

Uw kluis beheren