Opnieuw vragen om wachtwoord verplichten

Als u een computer deelt met een of meer andere gebruikers en een extra beveiligingslaag wilt om te voorkomen dat een andere gebruiker uw LastPass-account gebruikt voor toegang tot websites, veilige notities of formulierfuncties, kunt u het opnieuw vragen om het wachtwoord verplicht stellen. Hiermee zorgt u ervoor dat wanneer een item wordt gebruikt, de gebruiker verplicht is het hoofdwachtwoord opnieuw in te vullen om verder te kunnen.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de nieuwe LastPass-interface.

Opnieuw vragen om wachtwoord verplichten per item

1. Meld u aan bij LastPass als u nog niet bent aangemeld.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  3. Zoek de gewenste website in het centrale deel van het scherm, houd uw muisaanwijzer erboven en klik op het pictogram Bewerken .
  4. Vouw in het nieuwe venster Geavanceerde instellingen uit, schakel het selectievakje in bij de optie "Opnieuw vragen om wachtwoord verplichten" en klik op Opslaan.

De optie "Opnieuw vragen om wachtwoord verplichten" inschakelen in Accountinstellingen

1. Klik in de knoppenbalk op het actieve LastPass-pictogram en ga naar Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Zoek onder Meldingen het gedeelte "Nogmaals om hoofdwachtwoord vragen".
  5. Schakel een of meerdere selectievakjes in om de optie "Opnieuw vragen om wachtwoord verplichten" in te schakelen voor de gewenste soorten items en/of handelingen.
  6. Klik op Bijwerken.
  7. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik op Bevestigen om uw wijzigingen op te slaan.

Gerelateerd

Accountinstellingen beheren

Automatisch aanmelden instellen

Hoe schakel ik automatisch invullen voor websites uit?

Uw websites beheren

Uw veilige notities beheren

De formulierfunctie beheren