Pulse Secure VPN-configuratie voor het LastPass Universal Proxy RADIUS-protocol

Opmerking: Alleen de modi Password Authentication Protocol (PAP) en Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP) worden ondersteund door de service.
  1. Meld u aan bij de admin console van Pulse Connect Secure.
  2. Selecteer Authentication > Auth. Servers in de bovenste knoppenbalk.
  3. Selecteer onder New: de optie RADIUS Server.

4. Klik op New Server....

5. Ga naar New RADIUS Server > Primary Server en stel de volgende velden In:

Naam
    Voer een naam in voor uw RADIUS-server.
    NAS-identifier
    Voer het IP-adres van uw Pulse Secure poort in.
    RADIUS-server
    Voer het IP-adres in van LastPass Universal Proxy.
    Verificatie-poort
    1812
    Gedeeld geheim
    Voer het gedeelde geheim van RADIUS in, dat is geconfigureerd voor LastPass Universal Proxy.
    Accountingpoort
    1813
    Time-out
    60
    Herhaalde pogingen
    1

6. Klik op Wijzigingen opslaan.
Uw Pulse Secure VPN is nu geconfigureerd voor het gebruik van RADIUS-protocol voor verificatie.
Volgende stap: U kunt gebruikers toewijzen aan de Pulse Secure VPN.