Pulse Secure VPN-configuratie voor het LastPass Universal Proxy LDAPS-protocol

1. Meld u aan bij de Admin Console voor de Pulse Secure.
  2. Selecteer Authentication > Auth. Servers in de bovenste knoppenbalk.
  3. In de vervolgkeuzelijst New: selecteert u LDAP Server.
  4. Klik op New Server....
  5. Stel in het venster New LDAP Server de volgende velden in:

Naam
    Voer een naam in voor uw LDAP-server.
    LDAP-server
    Voer het IP-adres in van LastPass Universal Proxy.
    LDAP-poort
    389
    Backup LDAP Server
    Invullen indien van toepassing.
    Backup LDAP Port
    Invullen indien van toepassing.
    LDAP Server Type
    Active Directory
    Connection
    Onversleuteld
    Connection Timeout
    60
    Search Timeout
    60

6. Stel onder Authentication Required de volgende velden in:

Verificatie vereist voor het doorzoeken van LDAP
    Schakel het selectievakje in.
    Admin DN
    Voer de unieke naam van de LDAP-beheerder in de volgende indeling: CN=Admin, CN=Gebruikers, DC=domain, DC=country_code.
    Wachtwoord
    Voer het beheerderswachtwoord in dat is ingesteld op het LDAP-systeem.

7. Stel onder Finding user entries de volgende velden in:

Basis-DN
    Voer de Base-DN in waaronder de gebruikers zich bevinden, in de volgende indeling: DC=domein, DC=land_code.
    Filteren
    Voer samAccountname= in.

8. Als u wijzigingen heeft opgeslagen op de pagina voor serverconfiguratie, klikt u op Test Connection om de configuratie-instellingen te testen.
Uw Pulse Secure VPN is nu geconfigureerd voor het gebruik van LDAPS-protocol voor verificatie.
Volgende stap: U kunt gebruikers toewijzen aan de Pulse Secure VPN.