Uw gegevens beschermen met uw hoofdwachtwoord

Voor extra bescherming van uw LastPass-account, kunt u uw "Nogmaals om hoofdwachtwoord vragen" waarschuwingsinstellingen beheren om te kiezen welke acties u zult vragen.

Opmerking:Als u denkt dat uw LastPass-account in gevaar is, volgt u deze stappen.
Als u om het hoofdwachtwoord wilt laten vragen bij een of meer van de hierboven genoemde handelingen, doet u het volgende:
  1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op het tabblad Algemeen op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Vink in het gedeelte Waarschuwingen de vakjes voor de volgende opties aan om de acties te selecteren waarvoor u opnieuw wilt worden gevraagd om uw hoofdwachtwoord.
    • Een identiteit openen
    • Een wachtwoord voor een site openen
    • Een website openen
    • Een veilige notitie openen
    • Een formulierfunctie openen
    • Aanmelden bij een website
  5. Klik op Bijwerken als u klaar bent.

6. Voer uw hoofdwachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
U hebt uw "Nogmaals om hoofdwachtwoord vragen" waarschuwingsinstellingen bijgewerkt.