Uw gegevens beschermen met uw hoofdwachtwoord

Het hoofdwachtwoord is het wachtwoord dat u gevraagd wordt aan te maken wanneer u zich registreert voor een LastPass-account. Meer info.

U kunt ervoor kiezen LastPass om uw hoofdwachtwoord te laten vragen bij bepaalde handelingen:

• Een identiteit openen
  • Een wachtwoord voor een site openen
  • Een website openen
  • Een veilige notitie openen
  • Een formulierfunctie openen
  • Aanmelden bij een website

Opmerking: Als u denkt dat uw LastPass-account in gevaar is, volgt u deze stappen.

Als u om het hoofdwachtwoord wilt laten vragen bij een of meer van de hierboven genoemde handelingen, doet u het volgende:

1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik op Accountinstellingen in het linkermenu.
  3. Klik op het tabblad Algemeen en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

1. Kies in het gedeelte Meldingen, rechts van Nogmaals om hoofdwachtwoord vragen, de handelingen die u met uw hoofdwachtwoord wilt beveiligen. Klik vervolgens op Bijwerken. Als u nu probeert een van deze handelingen uit te voeren, bent u verplicht uw hoofdwachtwoord in te vullen.

1. Als het systeem u hierom vraagt, voert u uw hoofdwachtwoord in en klikt u op Bevestigen.

1. Als u in de toekomst niet langer om het hoofdwachtwoord gevraagd wilt worden bij een van de handelingen die u geselecteerd heeft, gaat u aan de hand van deze instructies terug naar het gedeelte Meldingen, schakelt u de relevante selectievakjes uit en klikt u op Bijwerken.