HELP FILE

Items definitief verwijderen

Wanneer u een website, een veilige notitie of formulierfunctie uit uw kluis verwijdert, wordt het item verplaatst naar de opslagplaats Verwijderde items. Alle verwijderde items blijven daar 30 dagen staan vanaf de dag dat ze verwijderd zijn. Daarna worden ze automatisch definitief verwijderd.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de nieuwe LastPass-interface.

Als u een item definitief wilt verwijderen voordat de wachtperiode van 30 dagen is verstreken, kunt u dat als volgt doen:

  1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik op Meer opties in het linkermenu en klik op Geavanceerd.
  3. Klik op Verwijderde items.
  4. Houd op de pagina Verwijderde items uw muisaanwijzer boven het item dat u wilt verwijderen en klik op het pictogram Verwijderen om het definitief te verwijderen.