Configuratie van de Palo Alto Network VPN voor LastPass Universal Proxy

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

LastPass biedt integratie met MFA met uw GlobalProtect Client VPN of GlobalProtect Portal via SAML-integratie of LastPass Universal Proxy.

Opmerking: De beschreven configuraties zijn gebaseerd van de volgende software- en hardwareversies:
  • PAN-OS versie 9.0.1
  • Palo Alto Networks GlobalProtect Versie 5.0.3-29

Als voorwaarde moet u de stappen voltooien voor

1. downloaden en
  2. installeren van LastPass Universal Proxy,
  3. en deze vervolgens configureren met behulp van de opdrachtregelinterface (CLI) of het configuratiebestand server.properties.

Nadat u de LastPass Universal Proxy heeft geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u uw Palo Alto Network VPN configureren voor verificatie met de volgende protocollen: