Uw kluis organiseren met mappen

U kunt mappen aanmaken om uw kluis te organiseren, zodat u steeds makkelijk vindt wat u zoekt. Vervolgens kunt u uw items verplaatsen naar de juiste map om ze daar te bewaren.

Een map aanmaken

Ga als volgt te werk om een map aan te maken voor bepaalde LastPass-items:

1. Meld u aan bij LastPass in uw browser.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram en selecteer vervolgens Mijn kluis openen.
  3. Klik op Websites of Formulierfunctie in het navigatiegedeelte links.
  4. Beweeg de muis over het pictogram Toevoegen rechts onderaan en klik op Nieuwe map toevoegen.
  5. Voer een nieuwe naam voor de map in. Kies eventueel de optie "Toevoegen als submap onder:" als u wilt dat de nieuwe map als submap aan een bestaande map wordt toegevoegd en kies uit de vervolgkeuzelijst de gewenste hoofdmap.
  6. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Een item naar een map verplaatsen

Ga als volgt te werk om een item naar een map te verplaatsen of om het tussen mappen te verplaatsen:

1. Ga naar het gewenste item, beweeg de muis erboven en schakel het selectievakje rechts boven in.
  2. Klik in de vervolgkeuzelijst Acties om het item naar de gewenste map te verplaatsen, kies de optie Naar map verplaatsen en kies de map.

U kunt een item ook naar een map verplaatsen tijdens het bewerken ervan. Lees voor meer informatie Uw websites beheren of Uw veilige notities beheren.