Configuratie van OpenVPN Community Edition VPN voor LastPass Universal Proxy

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

LastPass biedt MFA-integratie met uw OpenVPN Community Edition VPN met LastPass Universal Proxy.

Opmerking: De beschreven configuraties zijn gebaseerd van de volgende software- en hardwareversies:
  • OpenVPN-versie 2.5.0

Vereisten

1. Download en
  2. installeer LastPass Universal Proxy,
  3. en deze vervolgens configureren met behulp van de opdrachtregelinterface (CLI) of het configuratiebestand server.properties.

Nadat u de LastPass Universal Proxy heeft geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u uw OpenVPN Community Edition VPN configureren voor verificatie met de volgende protocollen: