Mijn telefoon is niet beschikbaar. Hoe gebruik ik wachtwoordloze verificatie via de LastPass Authenticator-app?

Als uw telefoon niet bereikbaar is, kunt u nog steeds gebruikmaken van wachtwoordloze verificatie door een ander apparaat te koppelen met de LastPass Authenticator of contact op te nemen met uw LastPass-beheerder.

Beperking: Als u een zakelijk LastPass-account heeft, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt worden door beleidsregels van uw LastPass-beheerder.
Voordat u begint: Download de LastPass Authenticator -app op uw iOS- of Android-apparaat.
  1. Ga naar http://identity.lastpass.com.
  2. Klik op Problemen met aanmelden?

LastPass Business-aanmelding

3. Voer uw e-mailadres van uw LastPass-account in en klik op Volgende.
  4. Selecteer Mijn telefoon is tijdelijk niet beschikbaar > Stuur mij een e-mail met herstelinstructies

Resultaat: U ontvangt een mail voor de registratie vanwachtwoordloze verificatie om uw LastPass-account met uw mobiele apparaat te koppelen.

5. Problemen oplossen: Als u een bericht ziet met de melding "Neem contact op met de LastPass-beheerder", neem dan contact op met uw LastPass-beheerder voor hulp om u nog een activeringsmail te sturen.

6. Controleer of u een e-mail van LastPass heeft ontvangen.

Waarschuwing: Als u verder gaat, blokkeert u de toegang blokkeren en verwijdert u al uw gegevens voor wachtwoordloze verificatie van uw vorige apparaat, zodra u klikt op Registratie starten in de e-mail.

7. Open de LastPass Authenticator en tik op het pictogram Toevoegen om een nieuw account toe te voegen.
  8. Ga terug naar uw desktopcomputer en scan de QR-code uit de activeringsmail om uw nieuwe apparaat te koppelen.
  9. Kies de gewenste methode om uw account te herstellen:
U hebt wachtwoordloze verificatie met succes geactiveerd en uw LastPass-account gekoppeld met de LastPass Authenticator op uw andere mobiele apparaat.