Mijn LastPass Families-abonnement is verlopen. Welke opties heb ik?

Als u een account heeft voor LastPass Families en uw abonnement is verlopen, kunt u kiezen uit het verlengen van uw abonnement, het overstappen naar LastPass Premium of het gebruik van uw (nu omgezette) LastPass Free-account.

Belangrijk: Als u kiest voor LastPass Premium of uw account wilt houden als LastPass Free (in plaats van LastPass Families te verlengen), moet u weten dat de gedeelde mappen die in uw account zijn aangemaakt worden omgezet naar standaard (niet-gedeelde) mappen.

Ik ben de eigenaar van het Families-account

De eigenaar van het Families-account wordt weergegeven als de "Gezinsbeheerder" in de vervolgkeuzelijst voor gebruikersaccounts in uw kluis. Eigenaren kunnen andere gezinsleden aanwijzen als beheerders binnen het Families-account. Beheerders kunnen gezinsleden uitnodigen en verwijderen en andere gezinsleden benoemen tot beheerders.

Tip: Weet u niet zeker welke rol u heeft in LastPass Families? Leer hoe u dit kunt nakijken.

Maak als eigenaar van het Families-account een keuze uit de volgende opties:

• Uw LastPass Families-abonnement verlengen (selecteer hiervoor Families verlengen via uw kluis)
  • Als u LastPass Families niet meer wilt, kunt u overstappen op LastPass Premium.
  • Geen actie ondernemen en uw LastPass Free-account (uw Families-abonnement is automatisch omgezet) blijven gebruiken
    Opmerking: LastPass Free heeft alleen toegang vanaf een onbeperkt aantal apparaten van één type (u kunt LastPass gebruiken op computers of op mobiele apparaten, maar niet allebei). Meer informatie over apparaattypen. Voor onbeperkte toegang tot LastPass vanaf alle soorten apparaattypen kunt u upgraden naar LastPass Premium of Families.

Ik ben een beheerder of gezinslid (gebruiker)

Tip: Weet u niet zeker welke rol u heeft in LastPass Families? Leer hoe u dit kunt nakijken.

Als beheerder of eindgebruiker van LastPass Families kunt u kiezen uit de volgende opties:

• Contact opnemen met de eigenaar van het Families-account en vragen om verlenging van het LastPass Families-abonnement (via de optie Families verlengen in de kluis)
  • Uw huidige LastPass Families-account achterlaten en overstappen op LastPass Premium of een nieuwe LastPass Families-account maken voor uzelf
  • Geen actie ondernemen en uw LastPass Free-account (uw Families-abonnement is automatisch omgezet) blijven gebruiken
    Opmerking: LastPass Free biedt alleen toegang tot LastPass via een onbeperkt aantal apparaten van één apparaattype (u kunt LastPass gebruiken op computers of op mobiele apparaten, maar niet allebei). Voor onbeperkte toegang tot LastPass vanaf alle soorten apparaattypen kunt u upgraden naar LastPass Premium of Families.