Waarom is mijn LastPass-extensie verdwenen of beschadigd?

Als uw LastPass-browserextensie opeens verdwenen is, kan de extensie nog wel geïnstalleerd zijn maar is deze mogelijk verborgen in het menu in de knoppenbalk. U kunt de instellingen van de knoppenbalk wijzigen zodat de LastPass-browserextensie weer wordt weergegeven.

Als u uw extensies controleert en een melding ziet dat de LastPass-extensie beschadigd is, kan dat het gevolg zijn van een recente update van uw browser. Om dit probleem op te lossen, moet u de huidige versie van de LastPass-browserextensie verwijderen en de extensie opnieuw installeren.

1. De LastPass-extensie uit de lijst met extensies van uw browser verwijderen en opnieuw toevoegen via de store:
  2. Nadat de extensie opnieuw is toegevoegd, meldt u zich aan bij LastPass met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord en kunt u LastPass als gebruikelijk blijven gebruiken.