Microsoft Authenticator gebruiken

Microsoft Authenticator is een app voor meervoudige verificatie voor mobiele apparaten die tijdcodes genereert tijdens het proces van tweestapsverificatie.

Functies en compatibiliteit

• De opties voor pushberichten met één tikje op het scherm en verificatie met zescijferige sms-codes worden niet ondersteund als deze mobiele verificator wordt gebruikt.
  • Beperking: Als u een zakelijk LastPass-account heeft, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt worden door beleidsregels van uw LastPass-beheerder.
  • LastPass-beheerders wordt geadviseerd de stappen voor het inschakelen van meervoudige verificatie te voltooien in de Admin Console.

Overstappen van Google Authenticator op Microsoft Authenticator

Raadpleeg de instructies in de volgende informatiebronnen op basis van uw rol in uw LastPass-account: