Uw LastPass Teams-account beheren

In het profiel van uw teamaccount kunt u administratieve wijzigingen voor uw account aanbrengen, meer licenties kopen, upgraden naar LastPass Enterprise, facturerings- en contactgegevens bijwerken en aangepaste e-mailmeldingen instellen.

Teamaccount in de Teams Admin Console

Onderwerpen in dit artikel:

Meer licenties kopen

Upgraden naar LastPass Enterprise

Teamgegevens beheren

Zakelijke contactgegevens beheren

E-mailmeldingen beheren

Meer licenties kopen

Wilt u meer gebruikers toevoegen?  U kunt tot 100 gebruikers aan uw LastPass Teams-account toevoegen door het volgende te doen:

1. Ga naar https://lastpass.com/company/#!/dashboard en meld u aan voor toegang tot de Admin Console.
  2. Ga naar InstellingenTeam-account.
  3. Klik op Licenties kopen.
  4. Verschuif de markering naar rechts tot u het aantal gebruikers heeft bereikt dat u wilt toevoegen.
  5. Klik op Doorgaan als u klaar bent.
  6. Voer uw betalingsgegevens in en klik op Betalen om de nieuwe licenties toe te voegen.

Upgraden naar LastPass Enterprise

Klik op Bijwerken. Er wordt een melding weergegeven waarin u wordt gevraagd contact op te nemen met een LastPass Enterprise-verkoopmedewerker op 1-866-890-6809.

Teamgegevens beheren

In het deelvenster "Details team" kunt u de naam van het team, het btw-nummer en/of het factuuradres bijwerken.  Klik op Wijzigingen opslaan als u klaar bent.

Zakelijke contactgegevens beheren

In het deelvenster "Zakelijk contact" kunt u de naam, het telefoonnummer en het e-mailadres van het zakelijk contact voor uw account bijwerken.  Klik op Wijzigingen opslaan als u klaar bent.

E-mailmeldingen beheren

U kunt bepaalde gebruikers binnen uw team aanstellen voor de ontvangst van e-mailmeldingen over specifieke onderwerpen met betrekking tot uw Teams-account. U kunt hierbij denken aan productreleases en -updates en juridische, beveiligings- en factureringsinformatie. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er speelt bij LastPass.