Uw LastPass-bedrijfsprofiel beheren

U kunt uw LastPass Business bedrijfsprofiel beheren vanuit de Password Manager Admin Console, inclusief factureringsgegevens, zakelijke contactgegevens en e-mailmeldingen.

1. Ga naar uw LastPass-bedrijfsprofiel door een van de volgende dingen te doen:
    Situatie Instructies
    Password Manager Admin Console
    1. Meld u aan en open de LastPass Password Manager Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
    2. Ga naar Instellingen > Bedrijfsprofiel.
    Nieuwe Admin Console
    1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
    2. Klik in het vervolgkeuzemenu van uw gebruikersaccount op Bedrijfsprofiel.
  2. Breng de gewenste wijzigingen als volgt aan:
    • Factureringsgegevens – bedrijfsnaam, btw-nummer, land, postcode, plaats, staat/provincie en adres
    • Zakelijk contact – naam, telefoonnummer en e-mailadres
    • E-mailmeldingen – e-mailadres(slepen en neerzetten) voor het ontvangen van meldingen over nieuwe versies en updates, kennisgevingen, beveiliging en veranderingen in de facturering
  3. Klik na het bijwerken van elke sectie op Wijzigingen opslaan.