Uw Favorieten beheren

De meeste mensen gebruiken bepaalde websites of veilige notities in hun kluis veel vaker dan de rest van hun gegevens. Om eenvoudig toegang te krijgen tot deze items, filtert LastPass uw Favorieten als een apart gedeelte bovenin wanneer u uw menu-items opent in het linker navigatiegedeelte in uw kluis.

Opmerking: Gedeelde items verschijnen onder uw Favorieten map/groep als een andere gebruiker (die bewerkingsrechten heeft voor de gegevens) ze markeert als hun favoriete items.
  1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Zoek het relevante item, ga er dan met de muis overheen en klik op het pictogram Bewerken .
  3. Klik onderaan het venster dat verschijnt op het inactieve Favoriet-pictogram , dat vervolgens geel zal worden (wat wijst op een actief Favoriet-pictogram, zoals hieronder afgebeeld).
  4. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.