Uw Favorieten beheren

De meeste mensen gebruiken bepaalde websites of veilige notities in hun kluis veel vaker dan de rest van hun gegevens. Om eenvoudig toegang te hebben tot deze items, filtert LastPass uw Favorieten en presenteert deze bovenaan in de tabbladen voor uw Websites of Veilige notities. Ga als volgt te werk om een item toe te voegen als een Favoriet:

1. Meld u aan bij LastPass als u nog niet bent aangemeld.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  3. Ga naar de gewenste website of veilige notitie en klik op het pictogram Bewerken .
  4. Er verschijnt een venster. Klik onderin dit venster op het niet-actieve pictogram voor Favorieten . Dit wordt geel, wat aangeeft dat het nu actief is (zoals hieronder weergegeven).
  5. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.