Opties voor meervoudige verificatie voor Teams beheren

LastPass Teams-beheerders kunnen de opties voor meervoudige verificatie beperken die beschikbaar zijn voor gebruik door gebruikers binnen hun organisatie. Voor extra veiligheidsmaatregelen kunt u er ook voor kiezen om beleidsregels af te dwingen waaraan uw gebruikers zich moeten houden als ze meervoudige verificatie gebruiken met hun LastPass-account.

Opties voor meervoudige verificatie in- of uitschakelen

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Ga naar Instellingen > Opties voor meervoudige verificatie in het navigatiegedeelte links.
  3. Schakel de schakelaars voor de gewenste opties voor meervoudige verificatie in of uit.
  4. Als u klaar bent, klikt u op Bijwerken.

Eenmaal geselecteerd, kunt u een beleid configureren om gebruikers te verplichten om meervoudige verificatie in te stellen bij hun volgende aanmelding bij LastPass.

Beleidslijnen beschikbaar voor meervoudige verificatie

U kunt een of beide van de volgende beleidsregels configureren waarbij meervoudige verificatie een rol speelt:

• Meervoudige verificatie – Indien ingeschakeld, vereist dit beleid dat gebruikers ten minste een van de door u geselecteerde opties voor meervoudige verificatie instellen.
  • Een optie voor meervoudige verificatie vereisen na een wachtperiode - Indien ingeschakeld, vereist dit beleid dat nieuw aangemaakte gebruikers elke Multifactorauthenticatie-optie instellen binnen een bepaald aantal dagen.