Wachtwoordmeldingen beheren

LastPass waarschuwt u standaard wanneer u zich bij een website aanmeldt met een zwak wachtwoord of met een wachtwoord dat al voor een andere website is opgeslagen. U kunt de meldingen als volgt aanpassen:

1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik op Accountinstellingen in het linkermenu.
  3. Klik op het tabblad Algemeen en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

1. In het gedeelte Meldingen kunt u kiezen uit Wachtwoordmeldingen inschakelen of Wachtwoordmeldingen uitschakelen.