Wachtwoordmeldingen beheren

U kunt uw LastPass waarschuwingen in- of uitschakelen om u te waarschuwen als u inlogt op een site met een zwak of dubbel wachtwoord.

Opmerking: Deze instelling is standaard ingeschakeld.
  1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op het tabblad Algemeen op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. In het gedeelte Waarschuwingen kunt u kiezen uit Wachtwoordmeldingen inschakelen of Wachtwoordmeldingen uitschakelen.

Wachtwoord Waarschuwingen in Account Instellingen

5. Klik op Bijwerken.
  6. Voer uw hoofdwachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
U hebt uw instellingen voor Wachtwoord Waarschuwingen bijgewerkt.