Gedeelde mappen beheren in LastPass Enterprise (gebruikers)

Een gedeelde map is een map in uw kluis die u kunt gebruiken om op een eenvoudige en veilige manier wachtwoorden voor websites en veilige notities te delen met andere LastPass-gebruikers en -groepen.

Hoewel er geen beperking geldt voor het aantal gebruikers dat u aan een gedeelde map kunt toevoegen, kunnen de accountprestaties minder worden als een gedeelde map aan meer dan 1000 gebruikers wordt toegewezen.

Als LastPass Enterprise- of LastPass Identity-beheerder raadpleegt u Gedeelde mappen bekijken en beheren in LastPass Enterprise (beheerders) voor meer informatie. U kunt ook meer lezen over de beperkingen en beheeropties van gedeelde mappen.

Voor informatie over het delen van individuele items (gebruikersnamen, wachtwoorden, veilige notities, enzovoort) in plaats van het delen van een map, zie Het Sharing Center gebruiken.

Gedeelde mappen worden ook ondersteund in LastPass Families- en Teams-accounts.

Als u een LastPass Teams-, Enterprise- of Identity-account heeft, kan de mogelijkheid om deze handelingen uit te voeren beperkt worden door eventuele beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.