E-mailmeldingen beheren

LastPass kan u verschillende soorten e-mails sturen maar u kunt zelf aangeven welk soort e-mails u wilt ontvangen. De instructies voor het afmelden variëren afhankelijk van de vraag of u wel of niet kunt inloggen bij LastPass.

Ik kan niet inloggen bij LastPass maar ik wil me afmelden

Als u zich wilt afmelden voor alle e-mailmeldingen die via LogMeIn worden verstuurd voor alle producten (waaronder LastPass), kunt u zich afmelden via https://lp.logmeininc.com/Unsubscribe. Houd er rekening mee dat u als u zich alleen afmeldt voor e-mailmeldingen voor LastPass (aangezien u niet kunt inloggen) maar wel andere e-mailmeldingen van LogMein wilt ontvangen, u zich per product opnieuw moet inschrijven om de betreffende e-mailmeldingen te ontvangen.

Ik kan inloggen bij LastPass

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links in de kluis.
  3. Klik op de pagina Accountinstellingen onder Accountinformatie op E-mailabonnementen.
  4. Selecteer de items die u niet langer wilt ontvangen op de pagina Instellingen voor e-mailmeldingen.

Tip! Als u alleen belangrijke mails over beveiliging wilt ontvangen, selecteert u "Abonnement voor alle promotionele e-mails opzeggen".

5. Klik op Bijwerken om uw wijzigingen op te slaan.

Gerelateerd

Hoe verander ik mijn e-mailadres voor LastPass?

Accountinstellingen beheren

Een e-mailadres toevoegen voor beveiligingsmeldingen