E-mailmeldingen beheren

LastPass kan u verschillende soorten e-mails sturen maar u kunt zelf aangeven welk soort e-mails u wilt ontvangen.

1. Meld u aan bij LastPass als u nog niet bent aangemeld.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  3. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  4. Klik onder Accountinformatie op E-mailabonnementen.
  5. Schakel de selectievakjes in bij alle e-mailmeldingen die u wilt ontvangen of schakel het selectievakje in bij "Abonnement voor alle promotionele e-mails opzeggen" als u alleen kritieke beveiligingsmeldingen wilt ontvangen.
  6. Als u klaar bent, klikt u op Bijwerken.