Voorkeursinstellingen voor de browserextensie beheren

LastPass is zowel een online dienst als een extensie die lokaal in uw webbrowser wordt uitgevoerd om diensten te leveren, ook als er geen online toegang tot LastPass beschikbaar is. U kunt uw lokale voorkeursinstellingen opgeven in elke browser die u met LastPass gebruikt overeenkomstig het niveau van beveiliging dat u noodzakelijk acht voor de locatie in kwestie (zo wilt u misschien thuis een langere time-out voor inactiviteit dan op het werk). U zult deze wijzigingen ook moeten doorvoeren voor elke gebruiker die van LastPass gebruikmaakt (meld u aan met de gegevens van de afzonderlijke gebruikers om de instellingen aan te passen). De opties die beschikbaar zijn onder de voorkeursinstellingen zijn afhankelijk van de browser die u gebruikt.

Opmerking: Als u een LastPass Teams-, Enterprise- of Identity-account heeft, zijn de mogelijkheden om deze handelingen uit te voeren mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

Als u de voorkeursinstellingen van uw browserextensie opent, kunt u de instellingen Algemeen, Meldingen, Sneltoetsen, Geavanceerd en Pictogrammen beheren.

Voorkeursinstellingen voor toegang

U kunt de voorkeursinstellingen voor LastPass in uw lokale browser als volgt openen:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
  2. Voer uw gebruikersnaam en LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk. Kies vervolgens een van deze methoden (afhankelijk van uw weergave):
    • Ga naar AccountoptiesVoorkeuren van uw extensie.
    • Klik op Voorkeuren

Voorkeursinstellingen beheren

U kunt wijzigingen per combinatie van browser en gebruikersaccount opgeven voor de volgende instellingen:

Gerelateerd

LastPass downloaden en installeren

Aanmelden bij LastPass

Aan de slag met de LastPass-browserextensie