Accountinstellingen beheren

In het menu Accountinstellingen kunt u uw algemene en voorkeursinstellingen bekijken en beheren. U kunt algemene instellingen voor aanmelden, geavanceerde beveiligingsinstellingen, opties voor meervoudige verificatie, vertrouwde apparaten en mobiele apparaten beheren. U kunt ook aangeven hoe LastPass met websites moet communiceren door de URL-regels te beheren.

Opmerking:

Als u een LastPass Teams-, Enterprise- of Identity-account heeft, kan de mogelijkheid om deze handelingen uit te voeren beperkt worden door eventuele beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om uw accountinstellingen te openen bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.

Raadpleeg de volgende gedeeltes voor meer informatie over elk tabblad: