Afmelden bij LastPass

U kunt zich op elk moment afmelden bij LastPass. De instructies variëren afhankelijk van de vraag of u bent aangemeld via de LastPass-browserextensie of via de online kluis op het web.

Afmelden bij de LastPass-browserextensie

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-symbool LastPass.
  2. Klik op Afmelden.
  3. Zodra u bent afgemeld, wordt er een niet-actief LastPass-symbool weergegeven in de knoppenbalk van uw browser.

Afmelden bij de online kluis op het web

Als u bij uw LastPass-account bent aangemeld via de website (op https://lastpass.com/?ac=1), kunt u zich afmelden door de vervolgkeuzelijst voor uw account rechtsboven te gebruiken en Afmelden te selecteren.

Gerelateerd

Hoe kan ik mijn actieve LastPass-sessies weergeven en beheren?