Aanmelden bij websites met LastPass

Met de veldpictogrammen kunt u zich gemakkelijker aanmelden of automatisch formulieren invullen.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de nieuwe LastPass-interface.

Bekijk de video

Ga als volgt te werk als u zich bij een site wilt aanmelden met een wachtwoord dat in LastPass is opgeslagen:

1. Ga met uw browser naar de gewenste site.
  2. Als uw gebruikersnaam en wachtwoord al zijn ingevuld, bent u klaar om zich bij de site aan te melden. Als dat niet het geval is, klikt u op het LastPass-veldpictogram dat naast uw gebruikersnaam of wachtwoord wordt weergegeven. Opmerking: Het cijfer dat u in het pictogram ziet, geeft het aantal sets met aanmeldingsgegevens weer dat u in LastPass heeft opgeslagen voor de site die u bezoekt.
  3. LastPass presenteert een of meer wachtwoorden voor de site waaruit u kunt kiezen. Klik op de gewenste set aanmeldingsgegevens.
  4. Zodra LastPass uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevuld, kunt u zich bij de site aanmelden.