LastPass Families verlaten

Als beheerder of gezinslid kunt u ervoor kiezen om het LastPass Families-account te verlaten. Als u de eigenaar bent van het Families-account, kunt u het account ook sluiten voor uzelf en alle gezinsleden.

Opmerking: Als u een account heeft aangemaakt voor LastPass Families, bent u zowel de eigenaar als de beheerder van dit account. Als u de eigenaar van het Families-account bent, betekent dit dat een andere gezinsbeheerder uw beheerdersrechten niet kan afnemen (door uw rol te veranderen in die van een gezinslid) en uw account niet kan verwijderen.

Lees onze Veelgestelde vragen over LastPass Families voor meer informatie.

Onderwerpen in dit artikel:

Info over het verlaten van een LastPass Families-account

Een LastPass Families-account verlaten

Een LastPass Families-account verwijderen

Info over het verlaten van een LastPass Families-account

Als u een LastPass Families-account verlaat (als gezinslid of beheerder), houd dan rekening met het volgende:

• Uw accountstatus wordt omgezet naar Free, tenzij u kiest voor een upgrade naar Premium, Teams of Enterprise.
  • U heeft geen toegang meer tot de gedeelde mappen binnen dit account en tot de items in die gedeelde mappen.
  • Mappen die u zelf heeft gedeeld, zijn niet meer toegankelijk voor uw gezinsleden.
  • Alle wachtwoorden, notities en items in uw kluis blijven behouden.
  • Als u contacten heeft opgezet voor toegang in geval van nood, blijven die behouden.

Als u een LastPass Families-account sluit (als eigenaar), houd dan rekening met het volgende:

• De uitwerking op uw account is hetzelfde als wanneer u een LastPass Families-account verlaat (zie hierboven).
  • Voordat u uw account kunt sluiten, moet u alle items in uw gedeelde mappen verplaatsen naar een standaard map of naar uw kluis.

Een LastPass Families-account verlaten

1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik in het linkermenu op accountinstellingen.
  3. Klik in het gedeelte "Accountinformatie" op Mijn account.
  4. Klik op Families verlaten en bevestig uw keuze nogmaals.

Mijn account – Families verlaten

Een LastPass Families-account verwijderen

1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik in het linkermenu op accountinstellingen.
  3. Klik in het gedeelte "Accountinformatie" op Mijn account.
  4. Klik op Families verwijderen. Als u nog items in uw gedeelde mappen heeft, klik dan op Ga naar mijn kluis en verplaats deze items naar een standaard map of naar uw kluis (hier vindt u een uitleg).
  5. Als u klaar bent, klikt u op Families verwijderen ter bevestiging. Uw account wordt nu omgezet naar een Free-account.

Mijn account – Families verwijderen