LastPass slaat gegevens voor een site niet op of vult deze niet automatisch in

Problemen? Laten we eerst een paar controles uitvoeren:

• Controleren of LastPass is geïnstalleerd en ingeschakeld – Als het LastPass-pictogram niet in de knoppenbalk van uw browser verschijnt, controleer dan of de browserextensie is geïnstalleerd en ingeschakeld.
  • Controleren of u bent aangemeld bij LastPass – Als een niet-actief LastPass-pictogram verschijnt in de knoppenbalk van uw browser, klik dan op het pictogram en meld u aan met uw e-mailadres en uw hoofdwachtwoord. Meer info.
  • Bevestigen dat automatisch invullen is ingeschakeld in uw voorkeuren – Ga naar het LastPass-pictogram VoorkeurenAlgemeen > Schakel Automatisch inloggegevens invullenOpslaan.
  • Controleren of de site niet werkt op basis van Flash of Silverlight – LastPass ondersteunt deze platforms niet. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het aanmeldingsveld van de website en bekijk het contextmenu voor meer informatie.

Probeer het volgende als u de bovenstaande opties heeft geactiveerd en LastPass uw wachtwoorden nog steeds niet opslaat of automatisch invult:

• Verwijder de site uit kluis en maak deze opnieuw aan door u aan te melden bij de site en deze op te slaan als een nieuw item.
  • Controleer of de site niet is gemarkeerd als "Nooit-URL" via het LastPass-pictogram > Mijn kluis openenAccountinstellingenNooit-URL's. Meer info.

Als u nog steeds problemen heeft met het opslaan en automatisch invullen, kunt u de gegevens van de site handmatig opslaan met de optie "Alle ingevoerde gegevens opslaan". Als uw site een aanmelding over meerdere pagina's gebruikt, kunt u deze functie ook gebruiken om uw gegevens voor de site op te slaan voor iedere afzonderlijke pagina. Meer info.