LastPass Universal Proxy probleemoplossing

Om problemen met LastPass Universal Proxy op te lossen, kunt u uw configuratie controleren, logboekregistratie en diagnostische functies gebruiken om meer informatie te verzamelen en contact opnemen met de klantensupport als u het probleem niet kunt corrigeren.

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

We bieden bronnen en tools om zelf een probleem op te lossen, een probleem op te sporen en diagnostische informatie te verzamelen. Als u contact wilt opnemen met de klantensupport, stellen we een overzicht op van de diagnostische informatie die de supporttechnici nodig hebben om u met een probleem te helpen.

Checklists

Gebruik de volgende checklists voordat u contact opneemt met de klantensupport, wanneer u een probleem ontdekt met de Universal Proxy:

• Controleer of de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn ingesteld tussen de firewall (of een andere toepassing) en Universal Proxy. Bijvoorbeeld: de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord worden gebruikt, er zijn geen tikfouten en enzovoort.
  • Controleer of alle waarden voor de time-out van de firewall (of een andere toepassing) correct zijn ingesteld.

Hoe kan ik de instellingen voor time-out en cookies controleren in Palo Alto Network VPN?

Opmerking: De LastPass MFA-app time-out is ingesteld op 60 seconden (gebruikers moeten binnen 60 seconden reageren op een pushbericht). Controleer daarom of de waarden in uw VPN-configuratie hoger zijn dan 60 seconden.

Diagnose

We bieden een diagnostische tool en automatische tests voor de volgende punten:

• Controleren of de Universal Proxy toegang heeft tot de LastPass-service
  • Controle van de configuratie van de RADIUS-server met Universal Proxy
  • De LDAP-serverconfiguratie met Universal Proxy controleren

Hoe kan ik een diagnose uitvoeren voor LastPass Universal Proxy?

Log bijhouden

Schakel de DEBUG-logboekmodus in als u problemen ondervindt. Hiermee wordt extra informatie weergegeven in het logbestand, wat u kan helpen de precieze oorzaak te achterhalen.

Als u contact opneemt met de klantensupport, vraagt de supporttechnicus deze uitvoer voor de probleemoplossing.

Voor meer informatie, zie Hoe wordt het logboekniveau ingesteld in LastPass Universal Proxy?

Tip: Nadat de problemen zijn opgelost, verdient het aanbeveling om het niveau weer terug te zetten op INFO om schijfruimte te besparen.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Raadpleeg Hoe neem ik contact op met de klantensupport van LastPass? voor de details.

Als u technische problemen ondervindt bij het gebruiken van LastPass, kunt u een nieuwe case aanmaken voor Customer Care. Voor meer informatie, zie Hoe kan ik een bug melden bij LastPass?

Voor meer informatie over het gebruik van Mijn cases raadpleegt u Hoe gebruik ik de portal Mijn cases?

Als u contact opneemt met de klantensupport, verzamel dan van tevoren de volgende informatie

1. Definieer het probleem definiëren, verzamel achtergrondinformatie en geef aan wat de impact van het probleem is.
  2. Geef informatie over uw toepassing:
    • de fabrikant en versie-informatie van uw toepassing
    • pingtest tussen de firewall (of een andere toepassing) en de Universal Proxy
  3. Laat het probleem opnieuw optreden.
  4. Verzamel diagnostische gegevens.
Opmerking: Verstuur dit niet:
  • gebruikersnamen en wachtwoorden tussen de firewall (of een andere toepassing) en de Universal Proxy
  • alle andere gevoelige gegevens die specifiek zijn voor uw configuratie

Veelgestelde vragen