Veelgestelde vragen over LastPass Premium

Bij LastPass maken we het eenvoudiger voor iedereen om altijd best practices voor wachtwoordbeheer te volgen. Als u een sterke wachtwoordbeheerder kunt gebruiken op al uw apparaten, heeft u meer controle over de persoonlijke gegevens in uw verschillende online accounts en zijn ze beter beveiligd.

LastPass-kluis weergegeven op alle apparaattypen

Wat is er inbegrepen bij LastPass Premium?

LastPass Premium is een betaald abonnement dat verlengd moet worden, waarmee u alle standaard van LastPass heeft, zoals een veilige kluis, automatisch invullen op websites en in apps, veilig delen van wachtwoorden, en gratis synchronisatie tussen verschillende apparaten. Daarnaast biedt LastPass Premium ook exclusieve functies, waaronder:

Ga voor meer informatie over de verschillende functies per accounttype naar de LastPass-pagina met prijsinformatie.

Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium?

U kunt op ieder moment upgraden van LastPass Free naar LastPass Premium via https://lastpass.com/premium.php door een abonnement te kopen.

Ik heb zojuist LastPass Premium aangeschaft en nu zie ik een toeslag van $1. Waar is dat voor?

Bij de aankoop van LastPass Premium wordt een autorisatie voor $0 of $1 afgegeven en onmiddellijk weer teruggedraaid, om te controleren of de gekozen betaalmethode goed werkt. Afhankelijk van uw bank of creditcardinstelling kan het enkele werkdagen duren voordat deze autorisatie is teruggedraaid, maar het bedrag wordt gegarandeerd terugbetaald.

Hoe kan ik automatische verlenging voor mijn LastPass Premium-abonnement annuleren?

U vindt de status van uw Premium-abonnement op uw pagina Mijn account: https://lastpass.com/my.php. Als u uw abonnement niet wilt verlengen, klikt u op Annuleren. Uw LastPass Premium-abonnement eindigt dan op de vervaldatum.

Wat gebeurt er als ik mijn LastPass Premium-abonnement opzeg?

Na de einddatum wordt uw account omgezet naar een LastPass Free-account. U heeft dan nog steeds toegang tot alle wachtwoorden en gegevens in uw kluis, maar u kunt geen gebruik meer maken van de bovengenoemde Premium-functies. Meer informatie over LastPass Free.

Gerelateerd

Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?

Veelgestelde vragen over het upgraden van LastPass Premium naar LastPass Families

Veelgestelde vragen over LastPass Free

Hoe kan ik mijn LastPass-betalingsbewijzen afdrukken?

Waarom wordt er verkoopbelasting of btw/GST in rekening gebracht voor LastPass?

Hoe kan ik mijn betalingsgegevens bijwerken?