Veelgestelde vragen over LastPass Premium

Bij LastPass maken we het eenvoudiger voor iedereen om altijd best practices voor wachtwoordbeheer te volgen. Als u een sterke wachtwoordbeheerder gebruikt op al uw apparaten, heeft u meer controle over de persoonlijke gegevens in uw verschillende online accounts en zijn ze beter beveiligd.

LastPass-kluis weergegeven op alle apparaattypen

Abonnementen en prijzen weergeven

Wat zijn de voordelen van LastPass Premium ten opzichte van LastPass Free?

LastPass Premium is uw alles-in-één pakket voor een veilig digitaal leven. Maak een einde aan het opslaan van wachtwoorden en ervaar een complete bescherming van uw digitale leven, met onbeperkte toegang op alle typen apparaten en geavanceerde beveiligingsfuncties, met LastPass Premium.

LastPass Premium is een betaald abonnement dat verlengd moet worden, waarmee u alle standaard functionaliteit van LastPass heeft, zoals een veilige kluis, automatisch invullen op websites en in apps, veilig delen van wachtwoorden, en gratis synchronisatie tussen verschillende apparaten. Daarnaast biedt LastPass Premium ook exclusieve functies, waaronder:

Zie voor meer informatie Waarom upgraden naar Premium?

Hoeveel kost LastPass Premium?

Om een lijst met alle abonnementen en de bijbehorende functies te bekijken, raadpleegt u LastPass-abonnementen en prijsinformatie.

Kan ik een maandabonnement voor LastPass Premium kopen?

Nee, we bieden alleen jaarlijkse LastPass-abonnementen, inclusief LastPass Premium.

Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium?

Als u een gebruiker van LastPass Free bent, kunt u uw account upgraden door LastPass Premium aan te schaffen om nog meer functies en beveiligingstools voor wachtwoordbeheer te kunnen gebruiken, inclusief de mogelijkheid LastPass te gebruiken op een onbeperkt aantal apparaten van beide typen.

Ik heb zojuist LastPass Premium aangeschaft, en zie dat er een heel klein bedrag is gerekend als toeslag. Waar is dat voor?

Bij de aankoop van LastPass Premium wordt een autorisatie afgegeven voor het afschrijven van een heel klein bedrag, dat onmiddellijk weer wordt teruggestort. Dit doen we om te controleren of de gekozen betaalmethode goed werkt. Afhankelijk van uw bank of creditcardinstelling kan het enkele werkdagen duren voordat deze autorisatie is teruggedraaid, maar het bedrag wordt gegarandeerd terugbetaald.

Als ik upgrade naar LastPass Premium, heb ik dan onbeperkt toegang tot elk type apparaat?

Ja.

Moet ik een actief apparaattype selecteren als Premium-gebruiker?

Nee, LastPass Premium-gebruikers hebben onbeperkt toegang tot beide typen apparaten en hoeven geen actief apparaattype te kiezen.

Hoe kan ik automatische verlenging voor mijn LastPass Premium-abonnement annuleren?

U vindt de status van uw Premium-abonnement op uw pagina Mijn account: https://lastpass.com/my.php. Als u uw abonnement niet wilt verlengen, klikt u op Annuleren. Uw LastPass Premium-abonnement eindigt dan op de vervaldatum.

Wat gebeurt er als ik mijn LastPass Premium-abonnement opzeg?

Na de einddatum wordt uw account omgezet naar een LastPass Free-account. U heeft dan nog steeds toegang tot alle wachtwoorden en gegevens in uw kluis, maar u kunt geen gebruik meer maken van de bovengenoemde Premium-functies. Meer informatie over LastPass Free.