Veelgestelde vragen over LastPass Premium

Bij LastPass maken we het eenvoudiger voor iedereen om altijd best practices voor wachtwoordbeheer te volgen. Als u namelijk een sterke wachtwoordbeheerder kunt gebruiken op al uw apparaten, hebt u meer controle over de persoonlijke gegevens in uw verschillende online accounts en zijn ze beter beveiligd.

LastPass-kluis weergegeven op alle apparaattypen

Wat is er inbegrepen bij LastPass Premium?

LastPass Premium is een betaald abonnement dat verlengd moet worden, waarmee u alle standaard van LastPass heeft, zoals een veilige kluis, automatisch invullen op websites en in apps, veilig delen van wachtwoorden, en gratis synchronisatie tussen verschillende apparaten. Daarnaast biedt LastPass Premium ook exclusieve functies, waaronder:

Ga voor meer informatie over de verschillende functies per accounttype naar de LastPass-pagina met prijsinformatie.

Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium?

U kunt op ieder moment upgraden naar LastPass Premium via https://lastpass.com/premium.php.

Hoe kan ik de automatische verlenging voor mijn LastPass Premium-abonnement annuleren?

U vindt de status van uw Premium-abonnement op uw pagina Mijn account: https://lastpass.com/my.php. Als u uw abonnement niet wilt verlengen, klikt u op Annuleren. Uw LastPass Premium-abonnement eindigt dan op de vervaldatum. Na deze datum wordt uw account omgezet naar een LastPass Free-account. U heeft nog steeds toegang tot alle wachtwoorden en gegevens in uw kluis, maar u kunt geen gebruik meer maken van Premium-functies.