Veelgestelde vragen over LastPass Free

LastPass biedt u de krachtige basis die u nodig hebt om uw digitale leven te beveiligen en te beheren. U kunt LastPass gratis gebruiken op een onbeperkt aantal apparaten van één apparaattype. U kunt LastPass ofwel openen vanaf computers ofwel mobiele apparaten, en LastPass uw kluisgegevens naar een onbeperkt aantal apparaten van dat apparaattype laten synchroniseren.

LastPass-kluis weergegeven op alle apparaattypen

Wat is er inbegrepen bij LastPass Free?

Ga voor meer informatie over de verschillende functies van de betaalde abonnementen naar onze pagina met prijsinformatie.

Raak ik gegevens kwijt als ik overschakel naar LastPass Free?

Nee, u raakt geen opgeslagen gegevens kwijt. U verliest wel de toegang tot de functies van LastPass Premium, zoals informatie delen met meerdere personen, geavanceerde opties voor meervoudige verificatie, en het gebruik van LastPass-desktoptoepassingen. Voor meer informatie raadpleegt u de Veelgestelde vragen over LastPass Premium.

Hoe kan ik een LastPass Free-account aanvragen?

Als u nog geen LastPass-account heeft, kunt u zich om te beginnen opgeven voor een gratis proefversie via https://lastpass.com/create-account.php. Na afloop van de proefperiode wordt uw account automatisch omgezet in een LastPass Free-account.

Hoe kan ik mijn huidige account omzetten in een LastPass Free-account?

Als u uw LastPass Premium-abonnement stopzet of uw proefversie van LastPass Premium laat verlopen, wordt uw account automatisch omgezet in een LastPass Free-account.