Veelgestelde vragen over LastPass Free

U kunt LastPass altijd en overal op al uw apparaten gebruiken. Gratis. Waar u uw wachtwoorden ook nodig heeft – computer, laptop, tablet of smartphone – met LastPass worden ze gratis voor u gesynchroniseerd. Alles wat u in LastPass opslaat op één apparaat, is meteen ook beschikbaar op alle andere apparaten die u gebruikt. Als u een sterke wachtwoordbeheerder kunt gebruiken op al uw apparaten, heeft u meer controle over de persoonlijke gegevens in uw verschillende online accounts en zijn ze beter beveiligd.

LastPass-kluis weergegeven op alle apparaattypen

Wat is er inbegrepen bij LastPass Free?

Ga voor meer informatie over de verschillende functies van de betaalde abonnementen naar onze pagina met prijsinformatie.

Raak ik gegevens kwijt als ik overschakel naar LastPass Free?

Nee, u raakt niets van uw opgeslagen gegevens kwijt. U verliest wel de toegang tot de functies van LastPass Premium, zoals informatie delen met meerdere personen, noodtoegang, geavanceerde opties voor meervoudige verificatie, en het gebruik van LastPass-desktoptoepassingen. Lees onze Veelgestelde vragen over LastPass Premium voor meer informatie.

Hoe kan ik een LastPass Free-account aanvragen?

Als u nog geen LastPass-account heeft, kunt u zich om te beginnen opgeven voor een gratis proefversie via https://lastpass.com/create-account.php. Na afloop van de proefperiode wordt uw account automatisch omgezet in een LastPass Free-account.

Hoe kan ik mijn huidige account omzetten in een LastPass Free-account?

Als u uw LastPass Premium-abonnement stopzet of uw proefversie van LastPass Premium laat verlopen, wordt uw account automatisch omgezet in een LastPass Free-account.