LastPass voor iOS

Met de LastPass-app voor iOS kunt u uw gegevens in LastPass ook onderweg gebruiken en u overal aanmelden vanaf uw iPhone, iPod touch of iPad. Installeer de app en meld u aan. Vervolgens kunt u Touch ID of Face ID instellen en gebruiken, automatisch invullen inschakelen en gebruiken, wachtwoorden, veilige notities en formulier-items beheren in uw LastPass-kluis, beveiligingstools gebruiken en uw instellingen beheren. U kunt LastPass ook configureren en gebruiken op uw Apple Watch.

Opmerking: De beschikbaarheid van functies is mede afhankelijk van de iOS-versie van uw mobiele apparaat. Zie voor meer informatie over ondersteunde apparaten en versies Systeemvereisten voor gebruikers.

Als u offline toegang heeft toegestaan tijdens het inschakelen van meervoudige verificatie, slaat de mobiele app van LastPass een lokaal gecachete versie van uw kluis op. Zo kunt u ook bij uw gegevens als u geen internetverbinding heeft.

Bekijk de video De kluis en de weergave Alle items in iOS