LastPass voor iOS

Met de LastPass-app voor iOS kunt u uw gegevens in LastPass ook onderweg gebruiken en u overal aanmelden vanaf uw iPhone, iPod touch of iPad. Installeer de app en meld u aan. Vervolgens kunt u Touch ID of Face ID instellen en gebruiken, automatisch invullen inschakelen en gebruiken, wachtwoorden, veilige notities en formulier-items beheren in uw LastPass-kluis, beveiligingstools gebruiken en uw instellingen beheren. U kunt LastPass ook configureren en gebruiken op uw Apple Watch.

Opmerking:

De beschikbaarheid van functies is mede afhankelijk van de iOS-versie van uw mobiele apparaat. Ga voor meer informatie over ondersteunde apparaten en versies naar Systeemvereisten voor gebruikers.

Als u offline toegang heeft toegestaan tijdens het inschakelen van meervoudige verificatie, slaat de mobiele app van LastPass een lokaal gecachete versie van uw kluis op. Zo kunt u ook bij uw gegevens als u geen internetverbinding heeft.

Bekijk de video

Ga als volgt te werk om de LastPass-app voor iOS te installeren en u aan te melden:

1. Download de app LastPass Password Manager voor iOS rechtstreeks uit de App Store.
  2. Tik op Download en vervolgens op Installeer.

Opmerking: Op optimale prestaties van uw kluis te garanderen, raden we u aan om push-berichten in te schakelen voor de mobiele LastPass Password Manager-app in de instellingen van uw iOS-apparaat.

3. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in. Schakel desgewenst de opties E-mail onthouden, Wachtwoord onthouden en/of Offline aanmelden in.
  4. Tik op Aanmelden.
  5. Volg desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie (als dat voor uw account is ingeschakeld).
  6. Nu wordt uw kluis weergegeven. Hier kunt u navigeren in de weergave Alle items, of zoeken naar afzonderlijke wachtwoorden, veilige notities of formulier-items.

De kluis en de weergave Alle items in iOS