LastPass voor iOS

Met de LastPass-app voor iOS kunt u uw gegevens in LastPass ook onderweg gebruiken en u overal aanmelden vanaf uw iPhone, iPod touch of iPad. Installeer de app en meld u aan. Vervolgens kunt u Touch ID of Face ID instellen en gebruiken, automatisch invullen inschakelen en gebruiken, wachtwoorden, veilige notities en formulier-items beheren in uw LastPass-kluis, beveiligingstools gebruiken en uw instellingen beheren. U kunt LastPass ook configureren en gebruiken op uw Apple Watch.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de vorige LastPass-interface.

De beschikbaarheid van functies is mede afhankelijk van de iOS-versie van uw mobiele apparaat. Ga voor meer informatie over ondersteunde apparaten en versies naar Systeemvereisten voor gebruikers.

Opmerking: Als u offline toegang heeft toegestaan tijdens het inschakelen van meervoudige verificatie, slaat de mobiele app van LastPass een lokaal gecachete versie van uw kluis op. Zo kunt u ook bij uw gegevens als u geen internetverbinding heeft.

Bekijk de video

Installeren en aanmelden

1. Download de app LastPass Password Manager voor iOS rechtstreeks uit de App Store.
  2. Tik op Download en vervolgens op Installeer.

Opmerking: Op optimale prestaties van uw kluis te garanderen, bevelen we aan dat u push-berichten inschakelt voor de mobiele app van LastPass in de instellingen van uw iOS-apparaat.

3. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in. Schakel desgewenst de opties E-mail onthouden, Wachtwoord onthouden en/of Offline aanmelden in.
  4. Tik op Aanmelden.
  5. Volg desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie (als dat voor uw account is ingeschakeld).
  6. Nu wordt uw kluis weergegeven. Hier kunt u navigeren in de weergave Alle items, of zoeken naar afzonderlijke wachtwoorden, veilige notities of formulier-items.

De kluis en de weergave Alle items in iOS

De app gebruiken en uw instellingen beheren

Als u de app heeft geïnstalleerd en zich heeft aangemeld, kunt u de app LastPass Password Manager gebruiken en uw instellingen beheren: