LastPass voor Android

Met LastPass voor Android kunt u uw LastPass-gegevens overal mee naartoe nemen. Installeer de app en meld u aan. Vervolgens kunt verificatie met uw vingerafdruk instellen, de functie voor automatisch invullen inschakelen en gebruiken, wachtwoorden, veilige notities en items in uw kluis toevoegen en beheren, het Sharing Center gebruiken, uw instellingen wijzigen, de ingebouwde browser gebruiken of het LastPass-toetsenbord gebruiken.

De beschikbaarheid van functies kan variëren afhankelijk van uw type mobiele telefoon en de versie van Android. Ga voor meer informatie over ondersteunde apparaten en versies naar Systeemvereisten voor gebruikers.

Als u offline toegang heeft toegestaan tijdens het inschakelen van meervoudige verificatie, slaat de mobiele app van LastPass een lokaal gecachete versie van uw kluis op. Zo kunt u ook bij uw gegevens als u geen internetverbinding heeft.

Ga als volgt te werk om de LastPass Password Manager-app voor Android te installeren en u aan te melden:
  1. Installeer de LastPass Password Manager-app via de Google Play Store op uw Android-apparaat.

Opmerking: Als u geïnteresseerd bent, kunt u lid worden van ons LastPass Android Beta-team. U krijgt dan onze nieuwste releases en u bent de eerste die de laatste wijzigingen en fixes ziet.

2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in. Schakel desgewenst de opties E-mail onthouden, Wachtwoord onthouden en/of Offline aanmelden in.
  3. Tik op Aanmelden.
    Nu wordt uw kluis weergegeven. Hier kunt u navigeren in de weergave Alle items, of zoeken naar afzonderlijke wachtwoorden, veilige notities of formulier-items.