De LastPass Authenticator gebruiken

LastPass Authenticator is een app voor meervoudige verificatie voor mobiele iOS- en Android-apparaten.

Functies en compatibiliteit

LastPass Authenticator ondersteunt drie verschillende verificatiemethoden:

• Tijdelijk geldige zescijferige codes
  • Push-berichten voor één tik
  • Zescijferige codes per sms

LastPass Authenticator is TOTP-compliant en compatibel met alle apps en websites die Google Authenticator ondersteunen. Dat betekent dat u gemakkelijk meervoudige verificatie kunt beheren voor uiteenlopende diensten, allemaal vanuit LastPass.

Opmerking:

De beschikbaarheid van functies kan afhankelijk zijn van uw accounttype.

LastPass-beheerders wordt geadviseerd de stappen voor het inschakelen van meervoudige verificatie te voltooien in de Admin Console.

Opmerking:Niet gevonden wat u zoekt? Zie informatie over de LastPass MFA-app.