LastPass Authenticator gebruiken

LastPass Authenticator is een app voor meervoudige verificatie voor mobiele iOS- en Android-apparaten.

Functies en compatibiliteit

LastPass Authenticator ondersteunt verschillende verificatiemethoden:

• Tijdelijk geldige zescijferige codes
  • Pushberichten met één tik
  • Zescijferige codes per sms
  • Stemverificatie via ‘Bel mij’ (alleen beschikbaar als LastPass Authenticator is ingeschakeld als optie voor meervoudige verificatie om uw LastPass-kluis te beschermen – meer informatie)

LastPass Authenticator is TOTP-compliant en compatibel met alle apps en websites die Google Authenticator ondersteunen. Dat betekent dat u gemakkelijk meervoudige verificatie kunt beheren voor uiteenlopende diensten, allemaal vanuit LastPass.

Beperking: Als u een zakelijk LastPass-account heeft, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt worden door beleidsregels van uw LastPass-beheerder.

LastPass-beheerders wordt geadviseerd de stappen voor het inschakelen van meervoudige verificatie te voltooien in de Admin Console.

Opmerking: Niet gevonden wat u zoekt? Zie de informatie over de LastPass MFA-app.