Toolkit voor LastPass-beheerders Met single sign-on (SSO)

SSO-apps van LastPass zijn gangbare online tools die bedrijven gebruiken, waarvoor een beheerder van LastPass Enterprise of LastPass Identity de integratie met single sign-on heeft geconfigureerd. Hierdoor kunnen gebruikers zich bij LastPass aanmelden en een van hun webapps openen zonder opnieuw hun aanmeldingsgegevens voor die apps in te voeren. Hiermee wordt het aantal aanmeldingsgegevens verlaagd dat eindgebruikers moeten beheren om hun cloud-toepassingen te kunnen openen, en biedt LastPass-beheerders een gerbuiksvriendelijke manier om functionaliteit op maat in te richten.

LastPass-beheerders – Overzicht van SSO

• Video-overzicht - Bekijk deze video voor een overzicht van de instructies voor het configureren en gebruiken van single sign-on in LastPass.
  • Catalogus van apps met single sign-on - Ontdek onze catalogus met meer dan 1200 standaard geïntegreerde SSO-apps waarvoor LastPass toegang biedt.

LastPass-beheerders – Aan de slag met SSO

• LastPass MFA-app en veelgestelde vragen over SSO voor beheerders – Beheerders van zakelijke LastPass-accounts die een LastPass MFA- of LastPass Identity-account hebben kunnen deze handige informatiebronnen raadplegen.
  • SSO-masterclass van LastPass – Bekijk deze cursus over wachtwoordbeheer en single sign-on.
  • De Admin Console voor SSO openen – Meld u aan bij de Admin Console voor SSO van Lastpass om aan de slag te gaan met de installatie.
  • SSO-apps toevoegen – Informatie over het toevoegen van SSO-apps aan LastPass.
  • SSO-apps verwijderen – Informatie over het verwijderen van SSO-apps in LastPass die u niet meer nodig hebt.
  • Integratie van SSO-apps – Stapsgewijze instructies voor het toevoegen van geavanceerde SSO-apps, met keuze uit meer dan 1200 standaard geïntegreerde apps.
  • SSO-apps beheren – Informatie over het beheren van instellingen van SSO-apps en het toewijzen van gebruikers.
  • Groepen beheren voor SSO-apps – Informatie over het beheren van groepen voor de toewijzing van SSO-apps. Wijzigingen in groepen in een van de Admin Consoles van LastPass worden met terugwerkende kracht toegepast op alle beheerdersomgevingen die voor uw account beschikbaar zijn.

LastPass-eindgebruikerservaring met SSO

• Cloudapps (SSO-apps) – Lees meer over SSO-apps en hoe eindgebruikers single sign-on kunnen gebruiken om zich aan te melden bij die apps en services.
  • Video-overzicht – Video over de algemene eindgebruikerservaring van single sign-on.