Wordt LastPass ondersteund op Chromium-gebaseerde Microsoft Edge?

LastPass wordt ondersteund op Chromium-gebaseerde Microsoft Edge.

De LastPass webbrowser extensie voor Microsoft Edge is beschikbaar op onze LastPass downloads pagina.

Hoe krijg ik als algemene gebruiker de nieuwe Microsoft Edge?

Als u de nieuwe Microsoft Edge nog niet hebt geïnstalleerd, kunt u wachten tot deze wordt vrijgegeven via Windows-update, of handmatig installeren op uw eigen.

Hoe krijg ik als IT-beheerder de nieuwe Microsoft Edge voor distributie?

U kunt een offline implementatiepakket downloaden om binnen uw bedrijfsomgeving te testen - de nieuwe Microsoft Edge zal niet automatisch worden geïmplementeerd voor commerciële klanten. Bovendien zal geen van de Microsoft Edge preview kanalen updaten naar de nieuwe Microsoft Edge, omdat ze naast elkaar gebruikt kunnen worden voor testen en validatie.

Kan ik LastPass nog steeds gebruiken op de vorige versie van Microsoft Edge?

Ja. Omdat het twee verschillende webbrowsers zijn, zijn er twee afzonderlijke LastPass webbrowser extensie installers beschikbaar - de oorspronkelijke versie is Microsoft Edge (Legacy) en de nieuwe op Chromium gebaseerde versie is Microsoft Edge.