Implementatie

Een doordacht plan is de beste basis voor een succesvolle implementatie van LastPass. Leer eerst de belangrijkste functies voor het beheer kennen en volg vervolgens onze aanbevelingen om het programma uit te rollen naar gebruikers.

Stap 1: De belangrijkste functies voor beheerders begrijpen

Gratis live trainingen voor beheerders en gebruikers
Wekelijkse live trainingssessies met ervaren klanttevredenheidsmanagers van LastPass, gevolgd door een Q&A waaraan u live kunt deelnemen.
Opname van een masterclass over single sign-on (1:03:00)
Het gebruik van zakelijke functies voor wachtwoordbeheer en single sign-on combineren.
Opname webinar over best practices voor meervoudige verificatie (MFA)(47:44)
Een algemeen overzicht van meervoudige verificatie met LastPass Enterprise, met best practices, rollen, gangbare gebruikscases, gerelateerde beleidsregels een aanbevelingen voor bedrijven.
Aanbevolen beleidsregels voor LastPass Enterprise
Een overzicht waarmee u door gangbare scenario's wordt geleid en leert welke beleidsregels u kunt selecteren en inschakelen voor uw LastPass Enterprise-account.
Opname webinar over best practices voor beleidsregels (51:35)
Een overzicht van beleidsregels in LastPass Enterprise (inclusief standaardbeleidsregels), redenen om ze te implementeren, algemene gebruikscases, best practices en Q&A.
Opname webinar over best practices voor rapportages (59:57)
Een opgenomen training over de rapportagefuncties in LastPass, inclusief standaard en aangepaste rapportages, waarin medewerkers leren deze te integreren in hun werkpraktijk. Q&A na afloop.
Opname webinar over tips om het aantal helpdeskgesprekken voor LastPass te verminderen (53:56)
Een overzicht van rollen in LastPass Enterprise (waaronder de rol van Helpdeskbeheerder), best practices voor het beheer van vragen, tips om de helpdesk meer mogelijkheden te bieden en Q&A.

Stap 2: Een implementatieplan opstellen

Uitrol en integratie van LastPass Enterprise in de werkpraktijk
Een werkblad voor beheerders voor het opstellen en implementeren van een plan voor het uitrollen van LastPass Enterprise en het integreren van de tool in de werkpraktijk van medewerkers.
Uitrol en integratie van LastPass MFA in de werkpraktijk
Een werkblad voor beheerders voor het opstellen en implementeren van een plan voor het uitrollen van LastPass MFA en het integreren van de tool in de werkpraktijk van medewerkers.
SSO-configuratiehandleiding
Instructies voor het inschakelen van SSO-apps.
Catalogus voor app-integratie
Stapsgewijze instructies voor individuele apps.
LastPass toevoegen aan de beleidsregels van het bedrijf
Veel bedrijven willen LastPass toevoegen aan hun officiële IT-beleid. Gebruik deze tekstbouwstenen en pas ze aan op uw IT-beleid of het handboek voor uw medewerkers.
Beknopte helpdesk-handleiding voor LastPass Enterprise-gebruikers
Een handig naslagdocument voor helpdeskbeheerders die mogelijk medewerkers moeten helpen bij algemene vragen over LastPass en rapporten.