Ik heb geen toegang tot LastPass omdat ik LastPass Authenticator niet kan uitschakelen. Wat moet ik doen?

Als uw LastPass-account is ingesteld op het gebruik van LastPass Authenticator en u een nieuw mobiel apparaat heeft gekocht of uw oude apparaat verloren bent, moet u meervoudige verificatie uitschakelen om uw LastPass-kluis te kunnen openen.

Aangezien LastPass Authenticator niet via e-mail kan worden uitgeschakeld, kunt u kiezen uit de onderstaande opties, afhankelijk van de bestaande configuratie van uw LastPass-account.

Optie 1: Sms-accountherstel gebruiken

De snelste manier om toegang tot uw kluis te krijgen is sms-accountherstel gebruiken (als u dit eerder had ingesteld) om uw hoofdwachtwoord te resetten en toegang te krijgen tot uw kluis, zodat u LastPass Authenticator als uw optie voor meervoudige verificatie kunt uitschakelen.

Na het uitschakelen kunt u er opnieuw voor kiezen LastPass Authenticator in te schakelen als uw optie voor meervoudige verificatie.

Optie 2: Contact opnemen met Customer Care

Als u niet eerder sms-accountherstel voor uw LastPass-account heeft ingesteld, kunt u contact opnemen met LastPass Customer Care (door onder dit artikel een contactoptie te selecteren) om meervoudige verificatie tijdelijk te laten uitschakelen zodat u zich weer kunt aanmelden bij uw LastPass-account.

Na het uitschakelen kunt u er opnieuw voor kiezen LastPass Authenticator in te schakelen als uw optie voor meervoudige verificatie.

Belangrijk: Als u besluit contact op te nemen met Customer Care door een case in te dienen met het formulier onderaan dit artikel, moet de ingediende case uitsluitend betrekking hebben op een verzoek tot uitschakeling van LastPass Authenticator voor uw LastPass-account omdat sms-accountherstel nog niet was ingesteld. Eventuele andere vragen of escalaties die naar LastPass worden verstuurd met het formulier bij dit artikel, worden niet in behandeling genomen.