Ik heb een case ingediend maar ik ontvang geen e-mails. Wat moet ik doen?

Als u een case heeft ingediend bij ons Customer Care-team maar nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen, dan zijn er verschillende dingen die u kunt nagaan.

• U kunt de status van uw case controleren door te klikken op Mijn cases in de bovenste knoppenbalk – Lees hoe u de portal Mijn cases kunt bekijken.
  • Als u nog geen e-mail heeft ontvangen, controleert u uw mappen met spam en ongewenste reclame.
  • Als u een case indient vanaf een zakelijk e-mailaccount, controleer dan of het e-mailadres (verstuurd vanaf LogMeIn Support op support-replies@logmein.com) op een lijst met toegestane adressen is geplaatst door de IT-beheerder van uw bedrijf.