Ik heb een LastPass zakelijke account gestart met mijn persoonlijke account in plaats van mijn werk account, hoe los ik dit op?

Als u zich hebt aangemeld voor LastPass met het e-mailadres van uw bedrijf op een persoonlijke account, maar nu bent uitgenodigd voor de LastPass-bedrijfsaccount van uw bedrijf, kunt u uw gegevens migreren naar de nieuwe bedrijfsaccount.

1. Voeg uw work@domain.com gebruikersaccount toe aan uw bedrijfsaccount (leer hier hoe)
  2. Schakel uw work@domain.com gebruikersaccount in als admin-account (leer hier hoe)
  3. Verwijder uw persoonlijke rekening van uw bedrijfsrekening (leer hier hoe
  4. Koppel uw persoonlijke rekening aan uw bedrijfsrekening (leer hier hoe)
Volgende stap:

Eenmaal gekoppeld, hebt u toegang tot alle opgeslagen gegevens in uw persoonlijke account, maar houdt u deze volledig gescheiden van uw bedrijfsaccount - dat wil zeggen, uw bedrijfsaccount kan nooit de gegevens bekijken of rapporten genereren voor de gegevens die zijn opgeslagen in uw persoonlijke account.

Als er in uw persoonlijke account wachtwoorden zijn opgeslagen die u volledig van uw persoonlijke account naar uw zakelijke account wilt verplaatsen, raadpleegt u Hoe kan ik gegevens tussen accounts migreren? voor meer informatie.