Ik heb een nieuwe telefoon. Hoe verplaats ik de LastPass MFA-app naar mijn nieuwe apparaat?

Als u uw mobiele apparaat waarop de LastPass MFA-app was geïnstalleerd hebt vervangen, kunt u de LastPass MFA-app koppelen met uw nieuwe apparaat of contact opnemen met uw LastPass-beheerder.

Let op: de mogelijkheid om deze handelingen uit te voeren kan beperkt worden door eventuele beleidsregels die door uw LastPass-beheerder worden ingesteld.
Voordat u begint: Download de LastPass MFA-app op uw iOS- of Android-apparaat.
  1. Ga naar http://identity.lastpass.com.
  2. Klik op Problemen met aanmelden?

Aanmelden bij LastPass Identity

3. Voer uw e-mailadres van uw LastPass-account in en klik op Volgende.
  4. Selecteer Ik heb een nieuwe telefoon.
  5. Kies de gewenste methode om uw account te herstellen:
    Methode Doel
    Stuur mij een e-mail voor accountherstel
    1. U ontvangt automatisch een e-mail om de LastPass MFA-app te koppelen aan een nieuw mobiel apparaat.
      Opmerking: houd er rekening mee dat u alle gegevens van de LastPass MFA-app op uw oude apparaat verwijdert, en u hier dus ook geen toegang meer toe hebt, zodra u op Registratie starten klikt.
    2. Controleer uw mailbox en klik op Registratie starten.
    3. Open de LastPass MFA-app en klik op het pictogram Account toevoegen.
    4. Ga terug naar uw desktopcomputer en scan de QR-code uit de e-mail om uw nieuwe mobiele apparaat te koppelen.
    Ik bel de ondersteuning Neem contact op met Customer Care. Zorg dat u de verstrekte gegevens bij de hand hebt.
U heeft de LastPass MFA-app geregistreerd op uw nieuwe mobiele apparaat.