Ik heb geen sms ontvangen van LastPass. Wat moet ik doen?

Er zijn meerdere oplossingen als u geen sms-bericht van LastPass voor verificatie of accountherstel hebt ontvangen.

Voer een van de volgende handelingen uit en probeer het sms-bericht vervolgens opnieuw te versturen:

• Start uw telefoon opnieuw op.
  • Controleer of u voldoende sms-opslagruimte op uw telefoon hebt om er zeker van zijn dat u berichten kunt ontvangen.
  • Controleer of uw telefoon goed netwerkontvangst heeft.
  • Controleer of uw telefoon niet in de roamingmodus staat.
  • Plaats uw simkaart in een andere telefoon en probeer de verificatie uit te voeren met een ander apparaat.