Ik heb de tabelweergave-instellingen voor mijn pagina Gebruikers aangepast, waarom is deze teruggedraaid naar de standaardweergave?

Situatie

U heeft de kolommen en/of de volgorde waarin ze in de nieuwe Admin Console worden weergegeven aangepast voor uw LastPass Business-account, maar de pagina Gebruikers is teruggedraaid naar de standaardweergave.

Oorzaak: Oorzaak

De door u geselecteerde instellingen voor de tabelweergave worden opgeslagen in uw browsercache. Dit betekent dat als u de cache van uw browser leegmaakt, deze geselecteerde instellingen verloren gaan en u de standaard ingestelde tabelweergave weer te zien krijgt.

Oplossing: Oplossing

LastPass-beheerders kunnen zich aanmelden bij de nieuwe Admin Console en de instellingen voor de tabelweergave opnieuw aanpassen.
Tip: Als u de cache van de browser vaak wist, zorg er dan voor dat LastPass-beheerders hun tabelweergave-instellingen aanpassen met een browser waarvan de cache meestal niet gewist wordt.