Ik kan mijn activeringsmail van LastPass MFA niet vinden. Wat moet ik doen?

Als u uw activeringsmail niet kunt vinden, kunt u uzelf op verschillende manieren opnieuw een activeringsmail sturen (afhankelijk van de vraag of uw LastPass MFA heeft geactiveerd). U kunt ook contact opnemen met uw LastPass-beheerder met de vraag u een nieuwe mail te sturen.

Beperking: Als u een zakelijk LastPass-account heeft, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt worden door beleidsregels van uw LastPass-beheerder.

Opnieuw versturen vanuit de activeringsportal

Deze instructies zijn bedoeld voor gebruikers die wel een LastPass-account hebben maar LastPass MFA nooit hebben geactiveerd.

1. Ga naar https://identity.lastpass.com/.
  2. Voer het e-mailadres van uw LastPass-account In en selecteer vervolgens Aanmelden.
  3. Klik op Activeringsmail sturen.
Er wordt een nieuwe activeringsmail naar uw mailbox gestuurd.

Opnieuw versturen vanaf de aanmeldingspagina van uw kluis op het web

Deze instructies zijn bedoeld voor gebruikers die LastPass MFA al geactiveerd hebben voor hun LastPass-account.

1. Ga naar https://identity.lastpass.com/.
  2. Klik op Problemen met aanmelden?

LastPass Business-aanmelding

3. Voer uw e-mailadres in en klik op Volgende.
  4. Wanneer u gevraagd wordt een probleem te selecteren dat uw situatie het best omschrijft, kiest u een van de volgende opties:
    • Ik ben mijn telefoon kwijt of deze is gestolen
    • Mijn telefoon is tijdelijk niet beschikbaar
    • Ik heb een nieuwe telefoon
  5. Nadat u uw probleem heeft geselecteerd, wordt u gevraagd een keuze uit de volgende opties te maken:
    Methode Doel
    Stuur mij een e-mail voor accountherstel
    1. U ontvangt automatisch een activeringsmail om de LastPass MFA-app te koppelen aan een nieuw apparaat.
      Opmerking: Als u heeft gekozen voor Ik ben mijn telefoon kwijt of deze is gestolen of Ik heb een nieuwe telefoon, moet u niet vergeten dat u de toegang blokkeert en alle gegevens uit uw LastPass MFA-app verwijdert als u klikt op LastPass MFA activeren.
    2. Controleer uw mailbox. Als u klaar bent, klikt u op LastPass MFA activeren.
    3. Download de LastPass MFA-app naar uw apparaat.
    4. Klik op het pictogram Account toevoegen in de mobiele app.
    5. Ga terug naar uw desktopcomputer en scan de QR-code uit de activeringsmail om uw apparaat te koppelen.
    Ik bel de ondersteuning Neem contact op met Customer Care. Zorg dat u de verstrekte gegevens bij de hand heeft.

Opnieuw versturen tijdens aanmelding bij een SSO-app

Deze instructies zijn bedoeld voor gebruikers die LastPass MFA al geactiveerd hebben voor hun LastPass-account.

• Als u een app of website weet waarvoor u de LastPass MFA-app gebruikt voor verificatie bij inloggen, gaat u naar die app of website en meldt u zich aan met uw bestaande inloggegevens. U wordt vervolgens gevraagd om het e-mailadres van uw account in te voeren, zodat u een activeringsmail naar uzelf kunt sturen.

Opnieuw versturen vanuit uw LastPass-account

Deze instructies zijn bedoeld voor gebruikers die LastPass MFA al geactiveerd hebben voor hun LastPass-account.

Afhankelijk van uw zakelijke LastPass-accounttype, heeft u mogelijk de optie uzelf een activeringsmail te sturen vanuit uw LastPass-kluis.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Ga naar Accountinstellingen > Opties voor meervoudige verificatie.
  3. Klik op het pictogram Bewerken voor LastPass MFA.
  4. Klik boven in het dialoogvenster op Activeringsmail sturen.
Er is een activeringsmail naar uw mailbox gestuurd.

Contact opnemen met uw LastPass-beheerder

Deze instructies zijn bedoeld voor gebruikers die LastPass MFA al geactiveerd hebben voor hun LastPass-account.