Ik heb geen toegang meer tot mijn LastPass-account omdat ik geen wachtwoordloze verificatie kan gebruiken. Wat moet ik doen?

Als u wachtwoordloze verificatie niet kunt gebruiken voor uw LastPass-account, zijn er een paar dingen die u kunt proberen.

• Als u de biometrische opties voor wachtwoordloze verificatie niet kunt gebruiken en uw PIN-code bent vergeten, kunt u de LastPass Authenticator opnieuw installeren en vervolgens wachtwoordloze verificatie opnieuw registreren voor uw LastPass-account op uw apparaat via de LastPass Authenticator door contact op te nemen met uw LastPass-beheerder om u een nieuwe te sturen, of door uzelf een nieuwe registratie-e-mail te sturen).
  • Als u uw LastPass-e-mailadres bent vergeten, neem dan contact op met uw LastPass-beheerder voor hulp.
  • Als u een melding hebt ontvangen dat uw locatieservices zijn uitgeschakeld en u de LastPass Authenticator niet kunt gebruiken om u aan te melden bij uw accounts, volgt u deze instructies om locatieservices in te schakelen voor uw iOS of Android apparaat.