Hoe kan ik push-berichten opnieuw inschakelen voor een site met behulp van LastPass Authenticator?

Als u push-berichten voor LastPass Authenticator heeft uitgeschakeld voor bepaalde sites door deze sites als Nooit-URL's toe te voegen, kunt u de Nooit-URL's op elk gewenst moment weer verwijderen om push-berichten opnieuw in te schakelen.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer het tabblad Nooit-URL's.
  4. Klik in het gedeelte "Nooit vragen over pushen van TOTP" op het pictogram Verwijderen in de kolom Actie voor de sites waarvoor u push-berichten niet opnieuw wilt inschakelen.

Opmerking: U kunt eventueel ook vermeldingen verwijderen waarvoor geen URL of domein is opgegeven.

De volgende keer dat u de site(s) bezoekt, krijgt u de vraag zich te verifiëren met een push-bericht via LastPass Authenticator.